torsdag 17 mars 2011

Numera tränar jag för duschupplevelsen

Jag älskar hur dörrarna i entrén automatiskt öppnar sig för mig och hur doften av klor slår emot mig. Jag älskar den omedelbara synen av spinningsalen, poolen och det enorma gymmet. Men framförallt älskar jag omklädningsrummet och duscharna på YMCA i London där Friskis & Svettis hyr in sig. För där jag bor är duschstrålen ganska svag och därför har jag utvecklat en teknik i duschen för att håret ska bli genomblött och för att allt balsam ska sköljas ur. Dessutom är det väldigt kallt i badrummet, så jag har även utvecklat en teknik för att torka mig så effektivt som möjligt och samtidigt frysa så lite som möjligt. Och jo, jag har även en teknik för att så fort som möjligt flytta fötterna från det iskalla golvet, in i strumporna och vidare in i mina varma tofflor.

Ja, nu kanske ni börjar förstå att jag finner duschningen på gymmet som rena rama spaupplevelsen. Strålen är stark, vattnet är varmt – och kokosdoftande duschkräm ingår! Dessutom får man ett eget litet bås som man kan låsa. I omklädningsrummet, där man slipper frysa, finns minst tio hårföner samt ett par plattänger, och medan man torkar och klär på sig kan man titta på nyheter på någon av de två platta tv-apparaterna som hänger på väggen. Och jo, det finns även bastu.

Att gå på ett Friskispass kostar 5 pund. Jag skulle lätt betala 5 pund bara för att få duscha i en stark, varm stråle och ha fri tillgång till kokosduschkräm, bastu och tv.

1 kommentar:

Mia sa...

Haha, allt som får en träna right?

Google Analytics Alternative