måndag 20 september 2010

Jag är ju trots allt här för att plugga...


Glömma det ångestfyllda valet. Glömma det kämpiga livet. I stället bara fokusera på att plugga. Hemtenta. Artikel. Agera skrivcoach. Det är vad jag ska göra den här veckan. Hemtentan är jobbig och att skriva en artikel på övning känns meningslöst, men att agera skrivcoach för de nya studenterna – det gillar jag faktiskt! För att allt ska gå ihop är det dock fokus som gäller. Och fokus har jag lite svårt för. Just i detta nu hade jag till exempel tänkt att bli av med den där artikeln som ska skrivas, men uppenbarligen gör jag annat i stället. Okej. I morgon. Fokus.

6 kommentarer:

Ferferi i Paris/Göteborg sa...

Jag har också oerhört svårt att fokusera. Gårdagens val har tagit upp all min tankeverksamhet... but we can do it! Låt oss fokusera på det vi ska och låt oss göra det NU!

Camilla sa...

Du fick till en riktigt bra bild i alla fall :) Lycka till Johanna, vi hörs under morgondagen.

Johanna sa...

Ferferi: Ja, ska jag hinna det jag måste gäller det att fokusera. I morgon för tusan!

Camilla: Tack. :)

IdaHoo sa...

Planera in tid att plugga på. Schemalägg dig själv. Så gör jag för att få något gjort och för att slippa plugga JÄMT. För så blir det ju annars. Man har det alltid över sig och gör lite här och lite där.

Men allt det här vet du ju redan... ;)

Emma sa...

Jag förstår dig verkligen! Idag satt jag några timmar i tvättstugan och fick lite gjort men det räcker inte riktigt känns det som! Den här tentan går ju så dödligt sakta att göra. Jag börjar bli riktigt stressad över det här!
Känns inte alls speciellt bra!

Johanna sa...

Ida: Just nu fungerar det bara om jag har sällskap. Annars gör jag annat. Så, jag pluggar tillsammans heeeeela dagarna just nu.

Emma: Usch, usch, usch. Lyckospark i rumpan!

Google Analytics Alternative