fredag 10 september 2010

Osmakligt, tantigt, billigt...


Jag har hört att varje kvinna någon gång under sitt liv kommer att äga minst ett plagg/en accessoar med leopardmönster. Så sent som för ett par år sedan sa jag att jag kommer minsann vara undantaget – den kvinna som aldrig äger något sådant. För att det är osmakligt, tantigt, billigt.

Eh, i dag äger jag två leopardmönstrade plagg. För att jag tycker att det är rätt... snyggt. Så det kan gå.
Hur är det med er?

5 kommentarer:

Linn sa...

Jag har tyckt precis som du. Fram tills det att jag införskaffade mig en grå/svart leopardmönstrad kofta förra hösten, som har varit en klar favorit i garderoben. Nu kvarstår bara att ta nästa steg och verkligen våga vara en riktig leopardtant, i rätt färgskala. It's bound to happen, jag vet om det. Men vilket plagg återstår att se. Vad har du för leo-plagg?

Camilla sa...

Jag smekte faktiskt lite på en överdel i detta mönster tidigare i dag men jag släppte den i sista minut, nu ångrar jag mig. Du gjorde så rätt :)

Johanna sa...

Linn: Jag har ett linne och ett par trosor. Inte så vågat. ;) Men snyggt är det. Kofta kan jag tänka mig är snyggt! Jag blir dock lite rädd för mig själv som plötsligt börjar tycka att det är snyggt. Å andra sidan funderar jag på om det inte är lite extra inne just nu?

Camilla: Gå tillbaka och köp, vettja!

Lina-Marie sa...

Jag äger också två! Det är bara osmakligt och tantigt och det sitter på en tant utan smak, haha. Annars tycker jag att det är läckert!

Johanna sa...

Och vi har en likadan, Lina. ;) Jag håller med, jag tycker inte att det är tantigt längre... :)

Google Analytics Alternative