söndag 14 november 2010

Dag 06 – Min dag


Utanför fönstret föll snön långsamt i dag och inne i lägenheten tände jag flera ljus. Slappsöndagar är sköna. De börjar nästan bli en tradition, de här slappsöndagarna. Det är då min svägerska och jag inte gör något annat än att ligga i sängen och se alla veckans repriser på tv-program vi redan har sett.

9.30 – Vaknar, tittar på klockradion och tänker "vafan ska jag upp och göra?" Somnar om.

11.37 – Vaknar igen, tittar på klockradion och bestämmer mig för att gå upp.

12.20 – Sms-konverserar med svägerskan/grannen som sovit lika länge. Hon hungrig, jag hungrig, okej, då bakar vi scones. Hon kommer upp till mig för scones och tv-repriserna.

15.35 – Söndagens myshöjdpunkt börjar, programmet vi inte redan har sett, nämligen "Så mycket bättre". Jag känner mig som vanligt trettio år äldre än jag är där jag njuter av Lill-Babs musik och en kopp te.

17.30 – Får frisk luft-begär. Det är då vi tar med oss soporna och går till sophuset. Promenaden till sophuset är inte många meter, men vi får åtminstone komma ut i kylan, byta luft i lungorna och skrattande halka omkring i snön.

18.00 – Inser att mat är bra och fixar därför middag i form av halloumisallad.

19.15 – Får röra på sig-begär. Mellan godisätandet kör vi därför 60 benböj, 40 situps, 20 rygglyft och 10 armhävningar. Svägerskan får träningsvärk på en minut och jag får anledning att känna mig någorlunda vältränad.

20.00 – Vi gosar ner oss i varsin filt och höjer volymen för bästa stämning och koncentration. För nu är det dags för veckans höjdpunkt: "Ensam mamma söker".

3 kommentarer:

Johanna sa...

Haha, ni är för söta :)

Johanna sa...

Hihi. :)

Jonna sa...

Alltså jag dör av skratt av det här inlägget. Egentligen vet jag inte varför. Men vi är helt klart galna!

Google Analytics Alternative