onsdag 25 augusti 2010

När temperaturen sjunker


Jag trivs i jeans. Jag trivs i sjalar, halsdukar, jag trivs i vantar, jag trivs när luften blir krispigare, när jag kan andas friskt och jag slipper svettas, jag trivs när jag får sätta på mig raggsockor, svepa in mig i en filt och värma händerna runt en kopp te. Hösten är min tid. Därför tycker jag att det är helt okej att termometern visar blott 14 grader så här på morgonkvisten. 14 grader kräver långbyxor, jacka och sjal. Det gillar jag.

4 kommentarer:

tolken sa...

Hua! Jag håller precis på att packa resväskan och åka till mina elever på universitetet i Bergen och där är det just 14 grader. Jag ser inte fram emot att lämna 23 grader. Mellan 20 och 23 är prefekt för mig, det lär ska va det året om i Caracas i Venezuela, det kanske är min plats :-)

Johanna sa...

Well, här är det ju inte 14 grader på dagtid i alla fall, utan säkert hela 18 eller så. ;) 20-23 är skönt, det tycker jag med, men jag har inget emot att det går mot höst nu.

Camilla sa...

Precis som man vill ha det och jag gillar vad jag ser. Kram på dig vännen och se nu till att behåll din dialekt. Jag kämpar med min skånska här trots jag bryter av i butiken emellanåt.

IdaHoo sa...

I agree. Jag älskar också hösten! Och vintern om den är ordentligt. Sen kommer våren igen. Den bästa.. Den som lovar om nånting bättre, varmare, ljusare. Men nu ska jag njuta av att få ha lite tjocka tröjor och tända ljus, varma bad och vackra löv.

Google Analytics Alternative