söndag 21 augusti 2011

Arbetsskadad

Min förfärliga smärta i övre rygg och axlar var bättre i går när jag körde bil och var på Ikea halva dagen. Så fort jag kom hem och satte mig vid datorn kom smärtan tillbaka. Oavsett hur jag sitter och står vid datorn känns det och varje bokstav jag skriver i det här inlägget känns runt vänster skulderblad. Fan. Att sitta framför datorn hör till mitt jobb, och kommer så göra större delen av mitt liv. Inte alls okej.

3 kommentarer:

lina sa...

sv: ja, det är säkert ett jättebra tips men jag kan tyvärr inte ta det eftersom jag redan läst halva webbredaktörsutbildningen. känner att jag inte kan hoppa av nu. förstår att det kommer bli en tuff termin men på något sätt måste det gå!

lina sa...

sv: precis! och jag tycker i ärlighetens namn att den känns mindre krävande än halvtid till och med. förra terminen la jag kanske fem timmar i månaden på den.. meningen är tydligen att man ska kunna ha ett heltidsjobb samtidigt, vilket de flesta som går kursen har. jag hoppas att det går! skulle kännas skönt att ha den lilla extra meriten sen när jag kommer ut i arbetslivet. hoppas jag känner likadant som du om ett halvår då! är så rädd att det ska bli för mycket av allt och att jag ska förändras. vill behålla allt jag har och samtidigt följa min dröm.. åhh! men jag ser fram emot allt med skräckblandad förtjusning just nu. åker upp på torsdag! tack för peppen!

Lisa sa...

Usch! Att inte kunna skriva pga någon fysisk åkomma eller smärta är min mardröm. Hoppas att det går över för dig snart!

Google Analytics Alternative